logarytmy
darek: logx√8=−3
15 sty 20:11
Eve: z definicji logarytmu √8=...
15 sty 20:12
darek: Eve i co dalej
15 sty 20:32
Eve: zadałam pytanie, odpowiedz
15 sty 20:37
darek: logX√8=−3 tak wygląda zadanie
15 sty 20:41
Bartek12: √8=x−3
232=x−3
(12)−32=x−3
(1√2)2*(−32)=x−3
x=1√2
15 sty 20:41
Eve: zapisz mi z definicji logarytmu, co to oznacza
15 sty 20:41
darek: Bartek napisz dużymi bo słabo widać
15 sty 20:51
15 sty 20:53
Eve: taaaaa, przeslij mu to mailem jeszcze, tak to sie niczego nie nauczy
15 sty 20:57
Bartek12: o to raczej mu nie chodzi
15 sty 20:58
darek: Masz humor Eve
15 sty 21:00
Eve: jak zawsze
15 sty 21:03
darek: To podaj namiary na siebie
15 sty 21:05
Eve: ha ha ha, żebyś sie potem nie zdziwił
15 sty 21:08
darek: nie zrobię tego
15 sty 21:09
darek: JESTEŚ EVE TUTAJ
16 sty 17:53
Eve: jestem
16 sty 17:55
darek: Pisałem wczoraj poważnie daj namiary na siebie
16 sty 17:56
Eve: po co?
16 sty 17:57
darek: By pisać swobodnie
16 sty 17:58
Eve: nie zawieram znajomości w necie, po pierwsze, po drugie, nawet nie wiesz kim jestem
16 sty 18:00