Ciastko
lysy99pl: No i witam misiaczki po krótkiej przerwie i od razu piszę do Was z kolejnym problemem.
Jak zjeść ciastko i mieć ciastko?
Taki żarcik kosmonaucik.
A tak naprawdę, to zupełnie nie wiem jak policzyć pochodną wyrażenia sinxcosx.
Pomożecie mi jak zawsze złotka?
14 sty 21:28
lysy99pl: Widzę, że wkradł się mały chochlik, ale to nic misie, już poprawiam. Oczywiście miało być
sinx(cosx). Pomoc tylko od atrakcyjnych pań poniżej 24 roku życia.
14 sty 21:35
daras: czesc łysa pało! ja już zjadłem wszystkie ciastka
14 sty 21:45
Eta:
Nie spełniam wymogów .......... mam 26 lat i nie mnie oceniać, czy jestem atrakcyjna?

podam tylko odp: (sinx*cosx)
'= cos(2x)
14 sty 21:49
PW: Z ciastkiem to proste: po zjedzeniu ciastka masz je w dalszym ciągu, tyle że w ...
14 sty 21:58
daras: η to ty prawie nieletnia )
14 sty 21:58
Saizou :
a tam nie maiło być sinx
cosx
14 sty 22:04
Mila:
Mam 16 lat i wiem, że :
(sinx*cosx)'=cos2x−sin2x
14 sty 22:05
Eta:
Jak napisano , tak odpowiedziano
14 sty 22:06
pigor: ..., a nie chodzi tu '...

łysol−kowi o y= sinx
cosx
14 sty 22:06
Eta:
Witaj małoletnia
Milu
14 sty 22:06
Eta:
To niech "łysy" nauczy się pisać!
14 sty 22:07
daras: ale sie rozpisaliście
14 sty 22:19
daras: nie na temat ..
14 sty 22:19
lysy99pl: Saizou i pigor macie rację. Resztę misiaczków serdecznie przepraszam. To jak pomoże mi ktoś
kochani?
14 sty 23:25
dzika kotka: czesc słodziutki jak ci na imie ty zawadiako ?
15 sty 00:09
lysy99pl: Lysy kotku. Wyskoczymy gdzieś na miasto?
15 sty 00:20
dzika kotka: lysy jestem gotowa
28 sty 00:29