matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Marcin:
Log pierwiastek 3 z 9 , pomocy szybko
14 sty 12:08
J:
..sprawdzian..?
14 sty 12:10
ax:
... ha... ha... ha...
14 sty 12:11
ax:
(3
0,5
)
x
=3
2
14 sty 12:13
Marcin:
Log 64 X = 1/3
14 sty 12:18
ax:
x=
3
√
64
14 sty 12:25