Oblicz wartość wyrażenia:
urszulag3: sinx*cosx, jeżeli sinx+cosx=1/4
14 sty 09:47
J:
wskazówka: ( sinx + cosx )2 = sin2 x + 2sinxcosx + cos2x = 2sinxcosx + 1
14 sty 09:49
Krystek: (sinx+cosx)2=sin2x+2sinxcosx+cos2x
2sinxcosx=(sinx+cosx)2−(sin2x+c0s2x) podstaw i masz
14 sty 09:53
urszulag3: Super wielkie dzięki
14 sty 13:52
Krystek: Podoba mi się podejście młodych, rano zapisze zadanie, wróci ze szkoły i ma.Luzik mozna
imprezować.
Najlepsi są ci , którzy wstawiają zadania po północy.
14 sty 15:00
5-latek: Krystek Nalepsi to sa ci co wstawiaja zadania w niedziele o 22:00 i pozniej piszac
Pomocy . Muszse to miec na rano
14 sty 16:22