ktoś coś?
afgaga: f(x)=|x2+4x+3|
13 sty 23:41
Eta: Co to ma być? "ktoś coś?"
13 sty 23:44
afgaga: mówię tutaj raczej o pomocy w tym przykładzie...
13 sty 23:44
Eta:
Zapisz porządnie treść zadania! to pogadamy
13 sty 23:46
afgaga: Narysuj wykres funkcji
13 sty 23:47
panpawel: narysuj najpierw x2+4x+3
13 sty 23:48
Eta:

1/ narysuj wykres
y= x2+4x+3 W(.... , .....) x
1=... x
2=... P(0,3)
2/ tę część paraboli ,która jest pod osią OX odbij nad oś OX
powodzenia
13 sty 23:55
afgaga: Dziękuję bardzo!
14 sty 00:10