matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
............
quarhodron:
narysuj wykres funkcji spełniającej warunki: −dla x∊(−
∞
,−2) f '(x)<0 −f ma ekstremum lokalne dla x=−2 oraz x=2 −f(3)=0
13 sty 21:45
quarhodron:
jak to rozumieć: f '(2)=
∞
13 sty 22:30