matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja
ppp:
co można z tym zrobić
1
2
x−3
f(x)=−
+2
0,5
1
tam jest
do potęgi x−3
2
13 sty 20:27
ax:
f(x)=(0,5)
x−3−1
+2 f(x)=(0,5)
x−4
+2 f(x)=2
4−x
+2
13 sty 20:32