matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dane są przedziały A = (-∞; m^2 > , B = (m+12; +∞) Wyznacz wszystkie m, dla któr
lightban:
Dane są przedziały A = (−
∞
; m
2
> , B = (m+12; +
∞
) Wyznacz wszystkie m, dla których A ∩ B jest zbiorem pustym
13 sty 16:49