matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
Magda:
Rozwiąż równanie: x
2
+ 18=9|x|
13 sty 16:17
Eve:
rozwiąz dla x>0 i x<0
13 sty 16:20
o nie:
rozwiąż sobie: dla x≥0 : x
2
−9x+18=0 dla x<0 : x
2
+9x+18=0
13 sty 16:21
Magda:
Okej dziękuję
13 sty 16:22