Zbadac wzajemne połozenie prostych
MadMike: Zbadac wzajemne połozenie prostych. Jesli sie przecinaja wyznaczyc, punkt przeciecia,
płaszczyzne w której leza i kat miedzy nimi. Jesli sa równoległe, to wyznaczyc odległosc
i płaszczyne w której leza. Jesli sa skosne, to wyznaczyc odległosc miedzy nimi.
l1: x−8/1 = y−7/1 = z−8/1
l2: x−6/1 = y−5/1 = z−6/2
13 sty 12:06
MadMike: up
13 sty 17:03
MadMike: l1: x−81 = y−71 = z−81
l2: x−61 = y−51 = z−62
13 sty 17:06
MadMike: ktos cos?
13 sty 19:21
MadMike: up
13 sty 22:15
MadMike: ?
14 sty 14:26
MadMike: pomoze ktos?
14 sty 17:52