matematykaszkolna.pl
echh Aragorn: Jest tu może ktoś kto studiuje informatykę na Agh−u a konkretniej na WFiIS. Jestem na 1 roku AiRu i zamierzam się przenieść od nowego roku. Chciałbym wysłuchać opinii dot tego kierunku. Pozdrawiam
11 sty 20:24
Aragorn: Re
11 sty 21:00
aragorn: Naprawdę nikt się nie wypowie?
11 sty 21:25
Gray: Na czym studiujesz? Na WEAIiIB, czy może na jakimś innym wydziale (WIMiR?)? I dlaczego chcesz się przenieść?
12 sty 08:52
Aragorn: Hmmm ja studiuje na PW i na AGH−u chciałem zacząć studia od nowa. Główną przyczyną tego jest fakt, że studia rozczarowały mnie. Okazało się, że są one bardzo zbliżone do mechaniki − oczywiście spodziewałem się tego, ale nie w aż takim stopniu. Na początku miałem złudne nadzieję, że polubię te studia, ale jest mi to ciężko uczynić.
12 sty 20:13
Gray: Ja z kolei słyszałem bardzo dużo dobrego o AiR na AGH (na wydziale EAIiIB).
12 sty 20:17
Aragorn: Też słyszałem, niestety zabrakło mi dosyć sporo pkt w rekrutacji (33), więc wątpię żebym się dostał w październiku, a o przenosiny byłoby ciężko zważywszy na znaczną różnicę programową. Odbieglismy trochę od tematu, Grey studiujesz na tym wydziale lub znasz kogoś kto tam uczęszcza?
13 sty 14:23
Gray: Nie studiuję, znam całą masę osób, które tam studiują (ale AiR) i prawie wszyscy są bardzo zadowoleni. Ale fakt − od kilku lat poprzeczka postawiona jest bardzo wysoko. Swoją wypowiedzią chciałem zachęcić pozostałych.
13 sty 15:08