matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz obj
max:
ostroslupczworokatny prawidlowy wysokos =9 krawedz boczna z podstawa tworzy kąt 45 stopni oblicz objetosc
11 sty 20:23
max:
jak zaczac wgl
11 sty 20:43
Eta:
1
H=
a =9 ⇒ a=2H=18
2
1
V=
a
2
*H= .........
3
11 sty 20:48
Bejbiiii:
972 ?
11 sty 20:54
sa krut:
czy 324
11 sty 21:01
sa krut:
kurwaa noo
11 sty 21:02