matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
cosx*cosx=cos^2x -sinx*sinx=-sin^2x
MiRaŻ:
cosx*cosx=cos
2
x −sinx*sinx=−sin
2
x Dobrze?
11 sty 18:57
MiRaŻ:
i jak
11 sty 19:08
MiRaŻ:
Naprawdę proszę o pomoc
11 sty 19:14
MiRaŻ:
DZIĘKUJĘ BARDZO
11 sty 19:29
MiRaŻ:
11 sty 22:05