matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie z pierwiastkami
Luśka 25:
3−
3
1, −−−−−−− +2
3
= 6 5
2
− x 2−
2
2, −−−−−−−−− + 2
2
= 4 3
3
− x
11 sty 15:45
Mietek 08:
3−
√
3
−−−−−−−−−−− +2
√
3
=6 5
√
2
− x 2−
√
2
−−−−−−−−−−−− +2
√
2
= 4 3
√
3
− x
11 sty 15:48