matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
okregi
lipa:
dane sa dwa okregi o srodkach s1 i s2 i pomieniach r1=2 i r2=6 okregi te sa wewnetrznie styczne gdy |s1s2| =
10 sty 20:13
Eve:
rysowałaś Lipko?
10 sty 20:17
5-latek :
https://matematykaszkolna.pl/strona/473.html
10 sty 20:18