d
całka: cos2x podniesione do kwadratu to cos4x ?
9 sty 23:49
Olga:
Co Ty bredzisz
(cos2x)2= cos22x
9 sty 23:55
Gray: Dzwonią tylko nie wiesz w którym kościele.... To cos2x + isin2x podniesione do kwadratu daje
cos4x + isin4x.
10 sty 00:04
bartek:
Ale tuman i w dodatku nazywa siebie całką, chyba tylko dlatego, że jest całkowicie
tumanem
10 sty 00:21
Gray: Dlaczego "tuman"? Wątpi, a to dobrze. "Tuman" poprosiłby o pomoc w udowodnieniu, że
cos22x=cos4x.
10 sty 00:25
Janek191:
A może miało być tak:
( cos
2 x)
2 = cos
4 x ?
10 sty 07:03