matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbadaj liczbe rozwiazań
XXjakubXX:
Zbadaj liczę rozwiazań w zaleznosci od parametru m: { x
1
+x
2
+x
3
=2 2x
1
+mx
2
+4x
3
=2 −x
1
−x
2
+(m+1)x
3
=−3
9 sty 15:15
daras:
http://www.google.pl/cse?cx=partner-pub-8082496537969329%3Amqxxzmak47q&ie=UTF-8&q=liczba+rozwi%C4%85za%C5%84+w+zalezno%C5%9Bci+od+parametru&sa=Szukaj&siteurl=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2Fszukaj.html&ref=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2F3411.html&ss=10599j3032699j50#gsc.tab=0&gsc.q=liczba%20rozwi%C4%85za%C5%84%20uk%C5%82adu%20r%C3%B3wna%C5%84%20w%20zalezno%C5%9Bci%20od%20parametru
9 sty 15:22