OBLICZ
Kochani proszę o rozwiązanie: a) (3
√2 ) 3
√2=
b) (5
√2 )
2 −
√7 =
8 sty 21:57
Kochani proszę o rozwiązanie: ktoś to wie jak rozwiązać?
8 sty 22:50
Krystek: a) 3
3*2=..
c)log
2 ? coś źle w zapisie
8 sty 22:57
Kochani proszę o rozwiązanie: c
8 sty 23:08
Krystek: | | 1 | |
a nie tak log28+log3 |
| ? |
| | 27 | |
8 sty 23:16
Kochani proszę o rozwiązanie: zgadza się
8 sty 23:31
Krystek: =3+(−3)=0
8 sty 23:34
Kochani proszę o rozwiązanie: a jak BĘdzie z rozwiazaniem B
8 sty 23:43
Krystek: 22:57
8 sty 23:44
Kochani proszę o rozwiązanie: nie wiem jak to rozwiazac pierwiastki to czarna magia jak te wszystkie przykłady
9 sty 00:02
anusia: przykład b licznik jest dobry w mianowniku podstawa potęgi 5 ,wykładnik potęgi pierwiastek z 7
9 sty 22:26