matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ffff
PAWEŁ:
Ile to jest Log
3
0
,5 2,25
8 sty 20:46
Eve:
1
3
(
)
2x
=(
)
2
2
2
8 sty 20:49
PAWEŁ:
Nie rozumiem...
8 sty 20:59
Eve:
własności logarytmów i definicja log
a
b=x, a
x
=b log
3
x=(logx)
3
8 sty 21:05