matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
szybkie zadanko pomocy
eldo12:
szybko potrzebuje pomocy ! 18 : p
3
+2=a a= ?
8 sty 18:28
eldo12:
18 :
√
3
+2=a
8 sty 18:28
Janek191:
18
3*6
a =
+ 2 =
+ 2 = 6
√
3
+ 2
√
3
√
3
8 sty 18:30
5-latek:
Zapis jest nieczytelny
18
=a
√
3
+2
18
czy
+2=a
√
3
8 sty 18:32