pomocy
seba: zaznacz na osi liczbowej przedziały
A=<3,6>
B=(0,4> oraz wykonaj działania na tych przedziałach
A∪B , A∩B , A\B,B\A
20 lis 20:42
Nestor:

AU B= (0, 6>
A∩ B= <3, 4>
A\B = (4, 6>
B\A= (0,3)
20 lis 22:07
:(:(: napewno dobrze bo koleżance inaczej wyszło
20 lis 22:12
Nestor:
Nie wiem co wyszło "koleżance" ?
Ja podaję
tylko .... poprawne wyniki , bo to dla mnie
banał
20 lis 22:18
:(:(: oki dzieki
20 lis 22:20
Nestor:
20 lis 22:22
:(:(: a z logarytmami pomożesz?
20 lis 22:27
Godzio: Szefowa nigdy sie nie myli
20 lis 22:28