matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zapisz w postaci potęgi
Youra:
10* 2
111
+2
112
+2
113
+2
115
= (4
1/2
*2
1/9
)
1,8
=
8 sty 16:49
Eve:
2
111
(10+2+2
2
+2
3
)=...
8 sty 16:54
Eve:
4
9/10
*2
2/10
=2
18/10
*2
2/10
=...
8 sty 16:59