elementy zbioru
kamila: Niech A={a,b,c} B={a,b,d} . Wypisz elementy zbiorów :
a) A x A
b) A x B
c) { (x,y) ∈ A x B : x−y }
8 sty 16:32
Janek191:
Czy to są iloczyny kartezjańskie ?
8 sty 17:18
5-latek: Ja mysle Janek ze tak
Jesli mozesz to rozwiaz to
8 sty 18:19
Janek191:
c) Czy to jest źle przepisane
8 sty 18:22
Janek191:
a) A x A = { ( a,a),(a,b),(a,c),(b,a),(b,b),(b,c),(c,a),(c,b),( c,c) }
8 sty 18:24
5-latek: Pewnie kamila nam nie odpowie

Jesli mozesz to zrob a) i b)
8 sty 18:24
Eve: a) (a,a) (a,b) (a,c) (b,a) (b,b) (b,c) (c,a) (c,b) (c,c)
8 sty 18:24
Eve: b) (a,a) (a,b) (a,d) (b,a) (b,b) (b,d) (c,a) (c,b) (c,d)
8 sty 18:26
5-latek: Witaj
Eve
8 sty 18:26
Eve: c coś nie tak
8 sty 18:27
Eve:
8 sty 18:27