matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mógłby to ktoś krok po kroku wyjaśnić? ten logarytm w potędze
gość:
3
1
−log3 2
7 sty 21:52
Eve:
3
1
=log
3
3
7 sty 22:17
Janek191:
Może miało być : 3
1 − log
3
2
? Wtedy
3
1
3
3
1 − log
3
2
=
=
= 1,5
3
lod
3
2
2
8 sty 12:16