matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
J
PRM:
Funkcja homograficzna i liniowa. Czy jeśli funkcja wymierna jest homograficzną dla np m=R\{−2} to zawsze liniowa będzie dla m=2? Tak to działa?
7 sty 21:10
PRM:
m=−2 *
7 sty 21:12
PRM:
?
7 sty 22:20