matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
silnia
kalkulator:
Witam Jak to policzyć ? Nwm za bardzo jak skrócić. 6! * 7! − 10!
7 sty 19:34
Janek191:
Gdzie tu masz ułamek ?
7 sty 19:38
Ditka:
=7!(6!−8*9*10)=7!(6!−720)=7!(6!−6!)=0
7 sty 19:39