matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
kyrtap:
Rozwiązać równanie
(x(x−3)
(x−3)e
|
x
|
(2+
) = 0
|x|
D : x≠0 D= R\{0}
(x(x−3)
(x−3) = 0 ⋁ e
|
x
|
= 0 ⋁ 2+
= 0 dobrze
|x|
7 sty 12:55
J:
.. na razie tak ...
7 sty 13:00
kyrtap:
ok dzięki J
7 sty 13:01