funkcja wykładnicza
xenia: mam pytanie...ile to jest 2
100+2
100+2
100+2
100 
i prosiłbym o wytłumaczenie
6 sty 21:28
6 sty 21:29
Kacper:
6 sty 21:29
52: a + a + a +a =4a
zatem
2100+2100+2100+2100=4*2100=22*2100=2102
6 sty 21:29
Dawid: 2100(1+1+1+1)2100*22=2102
6 sty 21:31
Eta:
Kacper jak jutro dyrektor będzie stał w drzwiach z alkomatem, to co?
6 sty 21:31
52: To
Kacper ma wolne
6 sty 21:32
PW: Uprzejmie proszę o wprowadzenie w "kliknij po więcej przykładów" symbolu krowy, bo ja zawsze
takie rzeczy na krowach tłumaczyłem ...
6 sty 21:32
Eta:
Pewnie uczyłeś w szkole rolniczej
6 sty 21:33
52: W sumie to każda metoda jest dobra
6 sty 21:34
Kacper:
Ja nie będę mówił na czym uczę dzieciaki

Jutro muszę być sprawny w 100% (zapewne w szkole do 20).
6 sty 21:35
PW: Eta, trafiłaś w dziesiątkę, w rolniczej też. No to Twoje

właściwie też powinno
działać.
6 sty 21:43