matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Układ równań z parametrem
Olaa:
ax + y −z=0 x+ay+z=1 ax−y+az=0 mógłby ktoś wytłumaczyć mi to krok po kroku byłabym wdzięczna
6 sty 20:50
Bogdan:
Ale co chcesz, żeby Ci wytłumaczyć, nie podałaś o co chodzi w tym zadaniu.
6 sty 21:05