matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
weronika:
liczba log36 jest równa . A. 2 log 18 B.log 40 − 2 log 2 C.2 log 4− 3 log 2 D. 2 log 6− log 1
6 sty 20:38
5-latek:
D)
6 sty 20:41
Anusia:
D) 2log6=log6
2
=log36 log1=0 bo10
0
=1 zatem a=( 2log6)−0
7 sty 01:37