matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
sesja1990:
−x
2
−x−1/4=0
6 sty 16:24
Eve:
1
tam jest
czy mianownikiem jest 4?
4
6 sty 16:25
J:
⇔ −(x+1/2)
2
= 0 ....
6 sty 16:25
5-latek:
pmnoz obustronnie przez 4
6 sty 16:26
sesja1990:
1
−x
2
−x−
=0
4
6 sty 16:35
J:
masz rozwiązanie 16:25 ..
6 sty 16:36