matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
tomek:
a
1
Jeżeli do wykresu funkcji f(x)=
należy punkt A=(−
,8) to a równa się ?
x
4
5 sty 20:20
Eta:
a= −2
5 sty 20:22
5-latek:
a
8=
wylicz z tego a
−0,25
5 sty 20:22
===:
a
8=
−0,25
5 sty 20:22