matematykaszkolna.pl
Matematyka rozszerzona sevixy: Cześć wszystkim! Krótkie i jakze treściwe pytanie : Czy w niecałe 4 miesiące da się nauczyć do matury z matmy rozszerzonej, aby zdać ją na co najmniej 30%? Robiąc zadania prawie codziennie? Wiem, że dużo zależy właśnie od systematyczności i ogarnięcia osoby, jednak nie jestem pewna czy nie jest to porywanie się z motyką na słońce, uwzględniając to, ze niektóre rzeczy z podstawy też sprawiają mi problem, ale lecę na bardzo dobrych ocenach, jednak matura próbna z podstawy poszła mi nie najlepiej. Proszę o rady i opinie na ten tematemotka
5 sty 19:45
Eve: szczerze wątpięemotka
5 sty 19:47
5-latek: Da się
5 sty 19:47
asdf: Oceny − pffffffff U jednego mozesz miec 5, u innego mozesz nie zdac, wiec nie ma odniesienia. Odpowiedź: tak, da sie, ale musisz sie uczyc tyle ile student przed sesją.
5 sty 20:26
===: jeśli będziesz się uczył tyle ile student przed sesją ... to umrzesz na morskość ... −emotka
5 sty 20:28
Eta: A student?......... uczy się dopiero przed sesją ! i nie raz udaje mu się zdać
5 sty 20:30
===: ... i taki zda ... jeśli w ostatni wieczór będzie się żarliwie modlił −emotka
5 sty 20:33