pomocy
ja: Wskaż równanie okręgu o środku w punkcie S = −( 1, 2) i promieniu r = 2 :
a) ( x+1)2+(y−2 ) 2=2
b) (x+1 )2+(y−2 )2 =pierwiastek z 2
c) (x−1 )2+( y+2)2 =2
d) (x+1 )2−(y+2 )2 =pierwiastek z 2
5 sty 16:57
J:
..żadne ...
5 sty 16:59
===:
... gramy dalej −
5 sty 17:00
ja: ?
5 sty 17:02
J:
przepisz porządnie treść zadania ...
5 sty 17:04
ja: Wskaż równanie okręgu o środku w punkcie S = ( −1, 2) i promieniu r = pierwiastek 2 :
a) ( x+1)2+(y−2 )2=2
b) (x+1 )2+(y−2 )2 =pierwiastek z 2
c) (x−1 )2+( y+2)2 =2
d) (x+1 )2−(y+2 )2 =pierwiastek z 2
5 sty 17:08
5-latek: a) powiedz dlaczego ?
5 sty 17:13
Ewa: też nie wiem jak to zrobic :< więc nie pomogę
5 sty 17:22