matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoże ktoś? :)
babyy:
jeżeli a=
1
2
, b=3+
√
2
, c=4−
√
2
to
b−2c
a
jest równe....?
5 sty 11:21
5-latek:
3+
√
2
−2(4−
√
2
3+
√
2
−8+2
√
2
3
√
2
−5
=
=
= (dalej samemu co
1
2
1
2
1
2
to jest dzielenie to wiemy
5 sty 12:04