Równanie z 3 niewiadomymi !! Proszę o pomoc
Spajder: Potrzebuje rozwiąząc takie oto równianie z 3 niewiadomymi.
C
2l + D
2 = 0
| | Pba3 | | Pab3 | |
− |
| + C1a = − |
| +C2a + D2 |
| | 6l | | 6l | |
| | Pba2 | | Pab2 | |
− |
| +C1 = |
| +C2 |
| | 2l | | 2l | |
Trzeba wyznaczyć C
2, D
2, C
1
Za każdym razem wychodzi mi inaczej niz jest w książce. Prosze o pomoc bo sam już sie
pogubiłem.
5 sty 03:01
Kacper:
Co to jest Pb, l?
5 sty 09:36
===:
Niewiadome napisał C2, D2 l C1 ....pozostałe to stałe
5 sty 10:28