wektory prostopadłe, równoległe
smutna : Wykaz pary wektorów równoległy oraz pary wektorów prostopadłych u=[2a,(a/5)] v=[(−1/2),5] a
różne od 0
czy są na to jakieś wzory?
4 sty 20:08
5-latek: Wektory sa prostopadle kiedy ich iloczyn skalarny =0
| | ux | | uy | |
Wektory sa rownolegle kiedy |
| = |
| |
| | vx | | vy | |
4 sty 20:13
5-latek: Przepraszam to nie o to chodzi
4 sty 20:16
smutna : dzięki, wszytko się zgadza
4 sty 20:57
smutna : jak to nie?
4 sty 20:58
smutna : mi z tego wyszło ...
4 sty 20:58
5-latek: To dobrze

ja tez juz nie mysle
4 sty 21:01
smutna : a zaraz znów do szkoły/ na studnia ... a nas maturzystów nieźle rozleniwili tymi 18−dniami
4 sty 21:04