matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
caleczki nieoznaczone
magda:
jak to obliczyc
2
∫
dx
x
2
+ 4
nie mogę uzyc tego magicznego wzoru z e−trapeza
4 sty 17:43
Mila:
[x=2t, dx=2dt]
2
1
∫
*2dt =∫
dt dokończ
4t
2
+4
t
2
+1
4 sty 17:48
magda:
a czmeu x = 2t?
4 sty 17:53
magda:
juz wiem, dziekuje
4 sty 17:57
Mila:
4 sty 18:25