matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykaż, że...
Jaro:
3
√
11+6
√
2
−
√
19−6
√
2
=10
4 sty 17:34
Eta:
(3+
√
2
)
2
= 11+6
√
2
(1−3
√
2
)
2
=19−6
√
2
√
a
2
= |a| L= 3*|3+
√
2
|−|1−3
√
2
|= ........ =
10
=P
4 sty 17:40