matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rzut dwoma kostkami szesciennymi obl prawdopod a)suma wyrzuc oczek =7
dorka:
4 sty 17:20
Mila:
|Ω|=6
2
A−suma oczek jest równa 7 Wypisać pary; A={(1,6),..... dokończ
4 sty 17:22
Eve:
(1,6) (2,5) (4,3) wszystkich jest ?
4 sty 17:23