matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
ala:
I X I =4
4 sty 14:00
J:
to żart ...?
4 sty 14:00
bezendu:
noworoczny żart, ale spóźniony trochę..
4 sty 14:01
Dziadek Mróz:
⎧
−x dla x < 0
|x| =
⎩
x dla x ≥ 0
|x| = 4 dla x < 0: −x = 4; x = −4 dla x ≥ 0: x = 4
4 sty 14:46