matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile punktów o obu współrzędnych całkowitych
Karolina:
ile punktów o obu współrzędnych całkowitych nalezy do wykresu funkcji f(x)= x+3/x−3 ? prosze o pomoc
4 sty 13:39
J:
x − 3 + 6
6
y =
= 1 +
.... teraz kombinuj ...
x − 3
x − 3
4 sty 13:42
"#62;nigger:
3 kwi 21:30