matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Monik:
2*2
√
3
*3
√
2
=
4 sty 12:07
5-latek:
=2*2*3*
√
3
*
√
2
= licz
4 sty 12:09
Monik:
12*
√
6
... − i nie wiem dalej / jak będzie ? może to inaczej się liczy niż ja myślę.
4 sty 12:27
Monik:
5−latek
może ktoś inny ogarnie ?
4 sty 12:41