matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
55:
Gdzieś zapodziały mi się obliczenia do 5
2
+
l
o
g
5
4
a muszę je mieć na " zaraz " czy ktoś moze mi je na szybko policzyć ?
4 sty 11:47
===:
5
2
*5
log
5
4
=25*4=
4 sty 11:52
pigor:
... = 5
2
* 5
log
5
4
= 25 * 4= 100.
4 sty 11:52