3 sty 23:16
Janek191:
Znak = jest nie w tym miejscu co powinien być
3 sty 23:18
Archy: ups
3 sty 23:19
Janek191:
Wyjdzie −∞
3 sty 23:22
Archy: wiem...
nie pisze po wynik
nie wiem jak to rozpisać
3 sty 23:24
Archy: no więc..?
pomoże mi ktoś?
3 sty 23:28
52: | | x(√2x+1−√3x+1) | | x(√2x+1−√3x+1) | |
...= |
| =lim |
| = |
| | 2x+1−3x−1 | | −x | |
3 sty 23:32
52: w liczniki pomiędzy pierwiastkami powinien być +
3 sty 23:33
5-latek: 52 
Trzeba poprawic w liczniku na (+)
3 sty 23:34
Janek191:
| | x | |
f(x) = |
| = − ( √2 x + 1 + √3x +1) |
| | | | 2x + 1 − ( 3x + 1) | | |
| | | | √2 x + 1 + √3 x + 1 | |
| |
3 sty 23:35
52: Witaj 5−latek właśnie zobaczyłem swój błąd jak wysłałem odpowiedź...
3 sty 23:37
Archy: ok dziękuję
3 sty 23:38