matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres
Asia:
1
1
Naszkicuj wykres funkcji f(x)=(sin
x+cos
x)
2
4
4
Jak to narysować? Totalny kosmos
3 sty 17:49
Eta:
f(x)= sin
2
(0,25x)+2sin(0,25x)*cos(0,25x)+cos
2
(0,25x)= 1+sin(2*0,25x)= 1+sin(0,5x)
1
f(x)
= sin
x +1
2
3 sty 18:09
Asia:
Dziękuję
3 sty 18:17