3 sty 13:46
3 sty 13:49
52: | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
f'(x)= |
| x−2=−2* |
| x−3=− |
| x−3=− |
| |
| | 4 | | 4 | | 2 | | 23√x | |
3 sty 13:49
5-latek: Ty jestes na studiach czy w liceum ?
Umiesz skorzytac ze wskazowki ktora dostales od PW odnosnie pochodnej U{1}{√x?
3 sty 13:50
52: Źle to zrobiłem... zaraz ci napisze jeszcze raz
3 sty 13:50
52: | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
f'(x)= |
| x−1/2=− |
| * |
| x−3/2=− |
| x−3/2=− |
| =− |
| |
| | 4 | | 2 | | 4 | | 8 | | 8x3/2 | | 82√x3 | |
3 sty 13:53
52: Teraz powinno być dobrze
3 sty 13:53
Robert: no dziękuje
3 sty 14:00