obliczenia
Krok po kroku : krok po kroku całe zadanie do rozwiązania . ktoś się podejmie ?
2 sty 23:54
2 sty 23:57
krok po kroku: ponawiam . Nie rozumiem tego może ktoś wyjaśnić ?
3 sty 23:05
PW: To w takim razie przypadek beznadziejny. Nie wiesz, że jeśli
to
ad = bc?
3 sty 23:07
krok po kroku : przypadek beznadziejny
4 sty 10:10
Eve: pomnóż to "na krzyż"
4 sty 10:10
Janek191:
b) x ≠ − 1
3 x − 2 = 2*( x + 1) itd.
4 sty 10:13
krok po kroku : Eve pierwszy przykład jest już jasny
4 sty 10:16
Eve: czyli nie taki beznadziejny ten przypadek
4 sty 10:18
Kacper:
Drugi przykład jeszcze nie, bo prawa strona nie ma mianownika
4 sty 10:24
Eve: jak nie ma? to,że nie napisany nie znaczy, że 0
4 sty 10:25
PW: No to mam drugą wskazówkę:
to znaczy, że
a = 2b.
Kończ waść, wstydu oszczędź
4 sty 10:36
daras: Krok po kroku po prostu używa innego języka więc powinien dołączyć słownik
4 sty 10:56