,..
zawsze świeci słonce : Jak narysować wykres funkcji y= |x| / x
2 sty 22:39
5-latek:
2 sty 22:41
PW: Posługując się linijką. Będzie to kreska y = 1 albo kreska y=−1, zależy na której części osi OX
się znajdziesz. Dla zera nic nie rysuj, bo wzór określający funkcję nie cierpi zera.
2 sty 22:44
daras: a w nocy nie świeci
2 sty 22:48
PW: daras, tyś fizyk, a rozpowszechniasz fałszywe wiadomości

Świeci, ino z drugiej
strony.
2 sty 22:52
daras: ale ja nie widzę
2 sty 22:53
Gray: W temacie. Rozmowa dwóch osób:
− Boga nie ma, nie widziałem go.
− A mózg swój widziałeś? Czy też go nie ma...
2 sty 23:00
Mila:
2 sty 23:06
PW: A ja słyszałem, że jeśli teoria nie pasuje do rzeczywistości, to tym gorzej dla rzeczywistości.
2 sty 23:11
daras: a czytaliście "the Sun also rises" Hemingwaya ?
coś w tym musi być
3 sty 11:50
Dziadek Mróz:
| | ⎧ | −x dla x < 0 | |
| |x| = | ⎩ | x dla x ≥ 0 |
|
| | −x | |
dla x < 0: f(x) = |
| = −1 |
| | x | |
| | x | |
dla x ≥ 0: f(x) = |
| = 1 |
| | x | |
3 sty 11:57
Gray: ?
3 sty 11:58
5-latek: Kochany
Dziadku bo sam tez jestem dziadkiem

Ale bez 0 (chyba jeszcze
3 sty 12:02