matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wskaz funkcje ktora ma to samo miejsce zerowe co funkcja
Alek:
Y=−3x−10 A)
1
y=x+3
3
B)
1
y=x−3
3
C) y=10x+3 D) y=3x−10
2 sty 19:04
Eve:
y=0, podstawiaj, sprawdzaj
2 sty 19:29